sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

värejä värittömyydessä

Heipsulivei!
 
Mun nukkeinto on tällä hetkellä tosi korkealla! Kuvaaminen innostaa vaan kokoajan enemmän, ja kuvatarina inspiraatiotakin on löytynyt! Mulla on hirveesti kuvia joita en oo julkassu, ihan pahanpäivän varalle :D Vielä enemmän mua innostais jos saisin jo chipit ja lisäkädet. Saan edellä mainitut kuitenkin vasta elokuun alussa. Innostuin myös muokkaamisesta, ja nyt saatte jatkossa nähdä vähän enemmän muokattuja kuvia.
 
Nää tämän postauksen kuvat on otettu reissultamme. Löysin tuollaisen punaisen kellon ja päätin napata sen rekvisiitaksi tähän shoottiin. No mutta, päästän teidät kuvien pariin!
 
Ja ainiin, yritän saada kysymyspostauksen pian kirjoitettua, sekä jatkettua kuvatarinaa!
 
 
Shoot: TikTak
ps. kello on pysähtynyt :D
 
xx

22 kommenttia:

 1. Kiva shootti ♥ Millä muokkaat noin että jossain on värejä ja muu on harmaata? tee tietämätön juntti xd

  VastaaPoista
 2. Hello from Spain: pretty doll and lovely pics. We keep in touch

  VastaaPoista
 3. Voi että kun ihania kuvia nwn! Muokkaukset olivat taitavasti tehtyjä! Neutokainen on niin söpö! Kello oli hauskanrekvisiitta!^-^ Kiva, että nukke into oli korkealla!

  VastaaPoista
 4. Oohp! ❤ Erittäin kauniita kuvia! Oli ilo katsella, kun kuvissa oli niin hyvät muokkaukset ja kaikki! \ ( ` ω ´ ) / ♡♡
  Hyvin keksitty otsikko ja kuvausidea‼ :3
  OuO! Saakos typynen (anteeksi nimi unohtui..) uudet chipit ja vielä lisäkädet!? Dorkkiskin tarvitsisi niitä lisäkäsiä, täytyypäs joskus tilata kun ehtii. ^^
  Ihanaa kun nukkeilu ja kuvaaminen innostaa! ❤ Uusia postauksiasi vain odottelemaan‼
  ( ´︵ ᴗ ︵` )♥♥ ~

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos♥ Ja Melody on tosiaan tyttösen nimi c: Hyvä että tykkäsit, yritän postailla mahd. pian!

   Poista
 5. Oii! noi muokkaukset on upeita! itsevasta opettelen sellaisen sovelluksen käyttöä...mutta kuitenkin kaunista!

  VastaaPoista
 6. OIOI nwn Unohin silloin kerran selaamaan blogiasi niin sitten en muistanut enää liittyä lukijaksi D:: NYT ONNEKSI MUISTIN nwn <3 On niin ihania ja hienojakuvia <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nwn! Hyvä että blogini on kivaa luettavaa♥

   Poista
 7. OwO todella suloisia kuvia♥u♥ kiva kun nukkeilu innostaa. C: Mullakin se on nyt juuri ihan korkealla:) klikkaa :"D joo siis todella söötti on tuo Melody ~♥ (menikö oikein :'D köhköh)

  VastaaPoista
 8. OwO todella suloisia kuvia♥u♥ kiva kun nukkeilu innostaa. C: Mullakin se on nyt juuri ihan korkealla:) klikkaa :"D joo siis todella söötti on tuo Melody ~♥ (menikö oikein :'D köhköh)

  VastaaPoista
 9. OwO todella suloisia kuvia♥u♥ kiva kun nukkeilu innostaa. C: Mullakin se on nyt juuri ihan korkealla:) klikkaa :"D joo siis todella söötti on tuo Melody ~♥ (menikö oikein :'D köhköh)

  VastaaPoista
 10. Todella hienosti muokattuja kuvia!

  VastaaPoista
 11. Ja sait myös uuden lukijan:-)

  VastaaPoista