tiistai 1. maaliskuuta 2016

Talvista tunnelmaa♥

Hei taas!
 
Miten teillä menee? Onko teillä jo ollut loma vai tällä hetkellä loma käynnissä? Mulla itellä on hiihtoloma vasta ens viikolla, mutta nyt toivun kotona kuumeesta. Kertoilkaahan kommentteihin kuulumisianne, niitä olisi kiva kuulla!
 
Kävin pari viikkoa sitten Idan luona Aamun ja Sunnan kanssa ja kuvailtiin sitten pihallakin. Postauksessa näkyy siis muidenkin kuin minun nukkeja, jos ihmettelette ^^ Lopussa on sitten pari päivää sitten ottamiani sisäkuvia!
 
 


























 
 








Toivottavasti postaus oli mieluinen♥
 
 
Comments?
 
♥: Vanilla

15 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!
    Pidin eniten tuosta sisäkuvasta, jossa on nuo jalat. <3
    Ps. Postaa taas pian ja parane pian!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia♥>3<
    Paranemisia sinne päin :3
    Ihunaiset nuksuttimet♥
    Itselläni tänään juuri loppui loma :-:
    Postaile pian ♥3♥

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa katsella näin pitkää, upeita kuvia täynnä olevaa postausta! <3 Paranemisia sulle, toivottavasti olet lomalla jo terve ^^ Itse olen nyt lomalla ja päivät on menneet todella nopeaan *o* Tänään kävin ulkona kuvaamassa, vaikka reissu jäikin vähän kesken kun sormet jäätyivät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Pidempi loma olisi kyllä tarpeen :D Talven huono puoli on kyllä se kun sormet jäätyy kuvaillessa...

      Poista
  4. Oh, onpa suloisia neitejä ja kauniita kuvia! ❤ Ne on niin ihania. *3* Minullakin alkaa ensi viikolla loma. Toivottavasti ehtisit parantua lomaan mennessä!! (~ ´ ▽ ` )~♡❤

    VastaaPoista
  5. Ihanan talvisia kuvia :) Toivottavasti paranet nopsaan ja pääset nauttimaan lomasta ^^ Itselläni on tämä viikko lomaa, joten tänäänkin kävin kuvailemassa, vaikkakin kaikkialla oli niin paljon lunta, että oli aivan sama mihin astui niin oli heti polviaan myöten lumessa :"D Toivottavasti postaat piakkoin ! :)

    VastaaPoista
  6. upea postaus ja kolme ensimmäistä kuvaa olivat lemppareitani♥ Ihuna tuo dal ja pinkkihiuksinen nugsu!♥ Muutkin olivat niin suloisia! Tosi söpsöjä kuvia! Itelläni loma on ohi ;-; Postaile pian!♥

    VastaaPoista